Alas

 

 

 

 

TULOSSA KESÄLLÄ 2017

 

 

Määränpää - tuntematon

Lippukuntamme täyttää vuonna 2017 sata vuotta.

Merkkivuotta juhlistetaan kesällä juhlavaelluksella, josta tulee ikimuistoinen - eikä vähiten siksi, että kohde ja ohjelma paljastuvat osallistujille vasta matkan varrella.

 

 

Ajatus idean taustalla on tämä: sata vuotta sitten ihmisillä oli merkittävästi nykyistä vähemmän tietoa ja teknologiaa elämää helpottamassa. Niinpä partiolaisetkin retkeilivät nykynäkökulmasta puutteellisilla varusteilla ja kartoilla. Määränpää ei aina ollut selvillä, ja vaikka olikin, olosuhteista ei ollut tarkkaa tietoa. Jotkut kutsuivat tätä epätietoisuutta seikkailuksi. Ja jos partio jotain on, niin seikkailua.

 

 

Ei kuitenkaan syytä huoleen. Juhlavaellusta ei tehdä menneisyyden varusteilla, eväillä tai kartoilla. Ainoa asia, joka menneestä otetaan mukaan, on seikkailumieli ja partiohenki. Maailma näyttää uudelta, kun ei tiedä, minne on matkalla.

 

 

 

 

Tämän verran vaelluksesta voi tässä vaiheessa paljastaa:

 

Kohde: Kauempana kuin kahden tunnin matkan päässä Hämeenlinnasta. Komeat maastot ja maisemat voi sentään luvata.
 

Ajankohta:  Lähdemme Hämeenlinnasta aamulla 8.7.2017 ja palaamme samaan paikkaan viikkoa myöhemmin, lauantai-iltana 15.7.2017.
 

Vaativuus ja reitti:  Vaellus on suunniteltu rasitukseltaan sellaiseksi, että kuka tahansa yli 15-vuotias normaalikuntoinen ja perusterve siitä selviää. Päivämatkat ovat maltillisia, noin 15 kilometrin mittaisia.
 

Maksu: Arviolta 150 euroa / osallistuja. Hinta sisältää kuljetukset, majoitukset, eväät ja ohjelman.
 

Varustus ja ruokailu: Lähtijöille toimitetaan varustelista erikseen, mutta pääsääntöisesti osallistujat varustautuvat asumaan telttamajoituksessa ainakin viisi yötä ja liikkumaan jalan. Vaelluksen ruoat tulevat järjestäjän puolesta.
 

Ilmoittautuminen 28.2.2017 mennessä osoitteeseen salminenjuho@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Hyvä metsänkävijä, tervetuloa! Tätä reissua ei kannata jättää väliin.

 

 

Vaellusterveisin,

Juho Salminen

Teemu Lamminheimo

 

 

 

Nappaa kutsukirje mukaan!